Treballem el traç

Hola pares i mares

Estem acabant el curs escolar 2016-2017 i els nens i nenes de la classe del Vermells hem fet un esprint final, per tal d’acabar aquest curs amb tots els aprenentatges i conceptes ben assolits.

Com ja sabeu al llarg del curs hem treballat el traç de diferents maneres. Al primer trimestre vam treballar el traç vertical. Al segon trimestre el traç horitzontal i aquest últim trimestre els cercles i la cara.

Aquesta última part ens ha costat una mica més. Primerament vam treballar el cercle amb el nostre propi cos, posant-nos dins del cercle. Després a través del cotxes simulàvem un circuit fent cercles, per finalitzar ho plasmàvem a sobre d’un DINA-3.

El treballar la cara ens ajudar a veure si el nen/a té assolits els diferents grafisme que hem treballat al llarg d’aquest curs. Fem un cercle gran per fer el cap ( cercle ) , després fem un cercle petit per fer els ulls ( cercle) , col·loquem les orelles ( cercle) , fem el nas ( traç vertical), posem la boca ( traç horitzontal) i per acabar dibuixem el coll ( traç vertical).

Un altres aspecte que hem treballat amb el traç és el nostre nom. Primerament ho hem fet a través del bits. Hem passat bits de lectura de tots els noms dels nens i nenes de la classe. Després els hem tingut penjats a la nostra classe durant aquestes últimes setmanes. El treball que hem fet i s’ha vist plasmat sobre paper ha sigut omplir el nostre nom un cop amb pinzell i pintura i una altre vegada amb gomets petits rodons.

Totes les activitats relacionades amb el traç ens ajuden a madurar progressivament en la coordinació mà-ull, ens va definint la lateralitat i va desenvolupant la funció simbòlica.

Això si pare i mares a casa també podeu anar practicat aquest tipus d’activitats!!!!!!

Fins aviat

[cs_divider cs_divider_style=”small-zigzag” cs_divider_backtotop=”no” cs_divider_height=”1″]

[cs_column column_size=”1/3″ ]   Ester[/cs_column]

 

 

Compartir

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Arxius

Segueix-nos a les xarxes

Més novetats Mainada

Blogs

El joc de la descoberta

Hola famílies! Som la classe dels Grocs i Taronges i avui us volem explicar una activitat que vam realitzar fa uns dies. Un matí, després de fer el “Bon dia”,

Llegir més
Blogs

Recomanacions per l’estiu!

El període de vacances escolar pot ser un temps ple d’oportunitats per a l’aprenentatge i el desenvolupament del vostre fill o filla, alhora que gaudiu del descans i d’estar junts

Llegir més