Experimentem amb farina de blat de moro

Hola pares i mares de la classe dels Grocs!

Avui hem fet una experimentació d’aquelles ben xules i hem conegut una nova textura. Hem agafat farina de blat de moro i l’hem barrejat amb aigua. Remenant, remenant hem fet una pasteta bastant extranya.

Per afegir-hi més emoció hem posat unes gotetes de colorant alimentari blau i vermell i de cop i volta la nostra pasteta s’ha tornat de color lila!!!

Estàvem molt sorpresos amb aquest canvi de colors, però encara hem al·lucinat més quan de cop i volta hem observat que si posàvem a poc a poc les mans dins de la pasteta notàvem que  era molt gustosa de tocar i relliscava molt de les nostres mans com si s’escapés entre els nostres dits. I hem descobert que si la piquem fort amb el palmell de la mà és molt dura i la mà no s’enfonsa dins la pasta.

Tots els nens i nenes han gaudit molt amb les sensacions que ens ha aportat aquesta activitat i de ben segur la tornarem a repetir!

Us convidem a que feu aquest experiment tant curiós i divertit a casa…només necessiteu farina de blat de moro com la Maizena i aigua!

[cs_divider cs_divider_style=”small-zigzag” cs_divider_backtotop=”no” cs_divider_height=”1″]

[cs_column column_size=”1/3″ ]   Judit[/cs_column]

 

 

Compartir

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Arxius

Segueix-nos a les xarxes

Més novetats Mainada

Blogs

El joc de la descoberta

Hola famílies! Som la classe dels Grocs i Taronges i avui us volem explicar una activitat que vam realitzar fa uns dies. Un matí, després de fer el “Bon dia”,

Llegir més
Blogs

Recomanacions per l’estiu!

El període de vacances escolar pot ser un temps ple d’oportunitats per a l’aprenentatge i el desenvolupament del vostre fill o filla, alhora que gaudiu del descans i d’estar junts

Llegir més