Les extraescolars a l’escola!!!!

 

Hola famílies!

 

A Mainada també realitzem activitats extraescolars! A partir de les 17:15h de la tarda podeu trobar nens i nenes fent classes de música i d’anglès a les nostres aules.

 

L’activitat d’anglès està adreçada a infants d’1 a 4 anys. Per tal d’afavorir l’aprenentatge natural de l’idioma l’activitat es du a terme íntegrament en anglès mitjançant la metodologia TET (Total English Teaching).

A més a més la Becky, que és la professora d’anglès i que ve de Londres, te moltes idees de jocs, de contes, de manualitats… que fan que els nens i nenes s’ho passin pipa!

 

Per altra banda l’activitat de música està adreçada a infants d’1 a 3 anys. Amb aquesta activitat els nens i nenes gaudeixen i aprenen la música a través d’instruments, jocs de mans, danses, cançons i audicions de música. D’una manera vivencial i lúdica entren en contacte amb aquest llenguatge tant ric i engrescador.

 

Les activitats extraescolars permeten conèixer altres entorns diferents als de l’aula i als de l’entorn familiar. També ajuden a descobrir passions i habilitats així com donen l’oportunitat de conèixer altres nens i nenes.

 

Una abraçada

Olga

 

Compartir

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Arxius

Segueix-nos a les xarxes

Més novetats Mainada

Blogs

El joc de la descoberta

Hola famílies! Som la classe dels Grocs i Taronges i avui us volem explicar una activitat que vam realitzar fa uns dies. Un matí, després de fer el “Bon dia”,

Llegir més
Blogs

Recomanacions per l’estiu!

El període de vacances escolar pot ser un temps ple d’oportunitats per a l’aprenentatge i el desenvolupament del vostre fill o filla, alhora que gaudiu del descans i d’estar junts

Llegir més