La música amb els nens i nenes de P2

Benvolgudes famílies, avui és el “dia de la música!”

La música es un recurs que utilitzem tot sovint a l’escola: les cançons tradicionals, les danses, els instruments… Gaudim molt amb aquestes estones de cançons i moviment!

A les aules de P2 ja fa un mes que hem iniciat les sessions d’estimulació musical amb els vostres fills/es. Aquestes sessions les desenvolupem els dijous a la tarda, durant 30 min i no parem de cantar, picar, saltar i ballar!

Amb el so de la flauta travessera iniciem el nostre petit viatge musical setmanal. Durant el primer trimestre, pretenem establir una base musical rica a través de cançons i músiques de diversos estils que ens permetran connectar amb les emocions, desenvolupar l’escolta activa, incitar la implicació participativa a través del moviment i desenvolupar el gust per la música.

 

[cs_column column_size=”1/3″ ]  Ainhoa [/cs_column]

 

 

Compartir

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Arxius

Segueix-nos a les xarxes

Més novetats Mainada

Blogs

El joc de la descoberta

Hola famílies! Som la classe dels Grocs i Taronges i avui us volem explicar una activitat que vam realitzar fa uns dies. Un matí, després de fer el “Bon dia”,

Llegir més
Blogs

Recomanacions per l’estiu!

El període de vacances escolar pot ser un temps ple d’oportunitats per a l’aprenentatge i el desenvolupament del vostre fill o filla, alhora que gaudiu del descans i d’estar junts

Llegir més