Els violetes experimentem amb pa ratllat

Hola pares i mares de la classe dels Violetes!

Avui volem explicar-vos una activitat que hem fet a l’aula dels Violetes: la Judit ens ha portat una caixa amb una sorpresa… sabeu que hi havia dins? PA RATLLAT!! Molt pa ratllat amb estris per jugar!

Ens ha agradat molt provar aquesta nova textura, sabeu per què?

Per què hem descobert que quan omplim l’embut de pa ratllat aquest cau per sota, que tirant el pa ratllat des de ben amunt podem fer pluja, que dins de la safata podíem fer muntanyetes de pa ratllat i que podem omplir i buidar els pots agafant el pa amb les manetes o amb les culleres i cullerots que ens ha donat la Judit. Hem estat molt tranquils i entretinguts jugant amb aquest nou material.

Aquesta activitat fomenta la creativitat, la curiositat per experimentar, també ens fa desenvolupar la motricitat fina i afavoreix el desenvolupament social entre companys i educadora. I tot amb la tranquil·litat que si ens posem el pa ratllat a la boca no passa res perquè està la mar de bo!

Judit Berdun.

 

 

Compartir

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Arxius

Segueix-nos a les xarxes

Més novetats Mainada

Blogs

El joc de la descoberta

Hola famílies! Som la classe dels Grocs i Taronges i avui us volem explicar una activitat que vam realitzar fa uns dies. Un matí, després de fer el “Bon dia”,

Llegir més
Blogs

Recomanacions per l’estiu!

El període de vacances escolar pot ser un temps ple d’oportunitats per a l’aprenentatge i el desenvolupament del vostre fill o filla, alhora que gaudiu del descans i d’estar junts

Llegir més