A la classe dels grocs experimentem amb fruites de la tardor!

Hola famílies!

Benvinguts al primer post d’aquest curs de la classe dels Grocs!

Avui us volem explicar una activitat que vam fer fa uns dies i que està  relacionada amb l’estació en què ens trobem: la tardor. Vam utilitzar dues rutines de pensament en una mateixa experimentació, així que estigueu ben atents i gaudiu tant del que us expliquem com ho vam fer nosaltres mentre realitzàvem l’activitat!

Tot va començar amb una caixa misteriosa. Vam deduir que estava plena de “coses” perquè la vam sacsejar i feia soroll. Aquesta caixa tenia un forat petit així que vam introduir el nostre braç i vam tocar allò que s’amaga a l’interior. Vam anar fent la rutina de pensament del “3×2” per explicar el que sentíem a nivell tàctil mentre tocàvem el que hi havia dins i fins i tot algun es va atrevir a predir quins objectes estaven tocant. Ens va costar una mica això de descobrir a través del tacte, així que vam treure els objectes de dins. Hi havia una taronja, una magrana i raïm, fruites típiques de la tardor!

Amb les claus de pensament vam descriure com eren, el seu color, la seva forma, amb què ho podíem connectar de la nostra vida quotidiana… A més a més les vam tastar, descobrint nous sabors. Un cop vam acabar l’experimentació, vam fer la rutina de pensament “diagrama de barres” i cadascú va explicar quina de les tres fruites li havia agradat més i va fer un dibuix representar-la en un post-it. Vam col·locar tots els dibuixos en columna a sobre del dibuix de la fruita que havia escollit cada infant, així vam poder observar a nivell visual quina d’elles havia agradat més en general, perquè era la que tenia la columna de post-it més alta.

Sabeu quina ens va agradar més? I a vosaltres?

Fins a la pròxima!

CLARA

Compartir

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Arxius

Segueix-nos a les xarxes

Més novetats Mainada

Blogs

El joc de la descoberta

Hola famílies! Som la classe dels Grocs i Taronges i avui us volem explicar una activitat que vam realitzar fa uns dies. Un matí, després de fer el “Bon dia”,

Llegir més
Blogs

Recomanacions per l’estiu!

El període de vacances escolar pot ser un temps ple d’oportunitats per a l’aprenentatge i el desenvolupament del vostre fill o filla, alhora que gaudiu del descans i d’estar junts

Llegir més