Sortida al mercat de la Llibertat

 

Hola pares i mares de la classe dels Grocs!

Com ja sabeu, la setmana passada tant els Grocs, els Taronges i els Vermells, vam anar al mercat de la Llibertat de Gràcia.

Amb aquesta sortida hem pogut connectar diferents elements dins de la nostra unitat d’indagació de Barcelona. Per un costat, aquest segon trimestre estem escanejant què és un mercat i coneixent alguna de les paradetes que hi podem trobar. Així doncs, res millor que anar a un mercat de veritat per veure en directe els aliments i les persones que els venen.

D’altra banda, hem escollit el mercat de la Llibertat perquè durant el primer trimestre vam conèixer el barri de l’escola, recordeu? Per això hem volgut conèixer un element més del nostre entorn més proper. I tan proper!, perquè al mercat més d’un venedor va reconèixer a algun dels Grocs, es nota que més d’un de vosaltres va allà a comprar!

Al mercat vam poder veure fruiteries, verduleries, forns, polleries, etc. Vam aprofitar per comprar maduixes que ens vam menjar després de dinar i una planta groga, connectant així també el mercat amb els elements característics de la recent estrenada estació: la primavera!

Ens ho vam passar pipa!!

Fins a la pròxima!

[cs_divider cs_divider_style=”small-zigzag” cs_divider_backtotop=”no” cs_divider_height=”1″]

[cs_column column_size=”1/3″ ]  Clara [/cs_column]

 

 

Compartir

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Arxius

Segueix-nos a les xarxes

Més novetats Mainada

Blogs

El joc de la descoberta

Hola famílies! Som la classe dels Grocs i Taronges i avui us volem explicar una activitat que vam realitzar fa uns dies. Un matí, després de fer el “Bon dia”,

Llegir més
Blogs

Recomanacions per l’estiu!

El període de vacances escolar pot ser un temps ple d’oportunitats per a l’aprenentatge i el desenvolupament del vostre fill o filla, alhora que gaudiu del descans i d’estar junts

Llegir més