Psicomotricitat gruixuda

Hola pares i mares de la classe dels Grocs!

Benvinguts i benvingudes  al primer post d’aquest nou curs que promet ser molt divertit i apassionant!!

Del primer tema de què us volem parlar és de la psicomotricitat gruixuda. Segur que ja sabeu i heu sentit moltes vegades que tant la psicomotricitat gruixuda com la psicomotricitat fina són molt importants en el desenvolupament dels infants, ja que entre d’altres coses, ajuden al nen/a a ser més autònom i, en el cas de la psicomotricitat gruixuda, a tenir un major control sobre el seu cos proposant exercicis com córrer, saltar, etc.  coordinant desplaçaments i diferents moviments,  treballant i millorant l’equilibri, etc.

Els Grocs hem començat a fer circuits de psicomotricitat a la sala polivalent amb diferents mòduls per tal de treballar tots aquests aspectes. Però no només es pot treballar la psicomotricitat gruixuda a través de mòduls específics de psicomotricitat, si no que en el nostre dia a dia també treballem el domini del cos sense adonar-nos: corrent i saltant al pati,  pujant i baixant les escales per anar-hi o tornar a l’aula, jugant amb els tricicles i cotxes, caminant i picant fort amb els peus fent veure que som gegants de la Mercè, etc.

A casa també podeu treballar aquesta autonomia física del nen/a per exemple anant d’excursió a la muntanya o caminant descalços per la platja, deixant el “cotxet” a casa i fent que els nens/es caminin pel carrer sempre agafats de la mà, fent que saltin des dels aparadors de les botigues, etc.

Segur que entre tots/es els fem créixer ben ràpid!

Fins a la pròxima!!

[cs_divider cs_divider_style=”small-zigzag” cs_divider_backtotop=”no” cs_divider_height=”1″]

[cs_column column_size=”1/3″ ]   Clara[/cs_column]

 

 

Compartir

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Arxius

Segueix-nos a les xarxes

Més novetats Mainada

Blogs

El joc de la descoberta

Hola famílies! Som la classe dels Grocs i Taronges i avui us volem explicar una activitat que vam realitzar fa uns dies. Un matí, després de fer el “Bon dia”,

Llegir més
Blogs

Recomanacions per l’estiu!

El període de vacances escolar pot ser un temps ple d’oportunitats per a l’aprenentatge i el desenvolupament del vostre fill o filla, alhora que gaudiu del descans i d’estar junts

Llegir més