Us presentem la psicòloga de l’escola

 

Hola famílies,

Sóc la Maria José Cejas, psicòloga de l’escola i cada dilluns a la tarda vinc a la Mainada, de 15 h a 17 h.

La meva principal funció és vetllar per un correcte desenvolupament de cadascun dels infants de l’escola, detectant possibles retards o dificultats, per poder fer una intervenció preventiva. Assessoro a les educadores i a les famílies, i en el cas que considerem que el nen o la nena necessiten també de l’atenció d’un especialista, derivem a un centre de desenvolupament infantil i atenció precoç o a d’altres serveis externs, amb els quals mantenim coordinació.

Col·laboro, a més, amb tot l’equip de l’escola en l’elaboració de les propostes pedagògiques (programació d’objectius, continguts i activitats, metodologia, estratègies d’aprenentatge…), a fi d’assegurar una bona estimulació primerenca i l’assoliment de les capacitats pròpies d’aquesta etapa, atenent la diversitat dels infants.

Els pares i les mares que tingueu alguna preocupació, inquietud o dubte entorn a la criança o el desenvolupament del vostre fill o filla, podeu demanar una consulta amb mi, i procuraré donar-vos resposta i ajudar-vos en la vostra tasca.

Fins aviat,

 

[cs_divider cs_divider_style=”small-zigzag” cs_divider_backtotop=”no” cs_divider_height=”1″]

[cs_column column_size=”1/3″ ]  Maria José Cejas [/cs_column]

 

 

Compartir

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Arxius

Segueix-nos a les xarxes

Més novetats Mainada

Blogs

El joc de la descoberta

Hola famílies! Som la classe dels Grocs i Taronges i avui us volem explicar una activitat que vam realitzar fa uns dies. Un matí, després de fer el “Bon dia”,

Llegir més
Blogs

Recomanacions per l’estiu!

El període de vacances escolar pot ser un temps ple d’oportunitats per a l’aprenentatge i el desenvolupament del vostre fill o filla, alhora que gaudiu del descans i d’estar junts

Llegir més