El programa físic dels nadons

 

Hola pares i mares de la classe dels Blancs!

A la nostra aula diàriament duem a terme els programes d’estimulació primerenca ja que afavoreixen en el desenvolupament de les habilitats i capacitats dels nens i nenes durant la primera infància.

El programa físic es fa cada dia ja que els exercicis són més efectius en el moment de vida en el que es creen més connexions neuronals que és entre els 0 i 6 anys i els exercicis van variant: rastreig, gateig, diferents materials de balanceig per afavorir l’equilibri… L’activitat te en compte la relació entre el cos, l’emoció i la ment i pretén afavorir totes les habilitats motrius de l’infant mitjançant el joc i els sentits.

És important acompanyar i encoratjar en tot moment a l’infant per a proporcionar-li unes eines per anar assolin els petits reptes que se li van plantejant i reforçar molt positivament tots els avenços que pugui fer. Tenint sempre en compte que tot nadó creix i es desenvolupa al seu ritme.

A Mainada, el més important és que els infants vagin recorrent el seu camí sense pressa i és imprescindible donar el temps necessari perquè cada infant es vagi sentint en tot moment segur i preparat.

Esperem que us agradi el recull de fotos que us hem preparat.

 

 

[cs_divider cs_divider_style=”small-zigzag” cs_divider_backtotop=”no” cs_divider_height=”1″]

[cs_column column_size=”1/3″ ]   Anna, Sandra i Norma[/cs_column]

 

 

Compartir

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Arxius

Segueix-nos a les xarxes

Més novetats Mainada

Blogs

El joc de la descoberta

Hola famílies! Som la classe dels Grocs i Taronges i avui us volem explicar una activitat que vam realitzar fa uns dies. Un matí, després de fer el “Bon dia”,

Llegir més
Blogs

Recomanacions per l’estiu!

El període de vacances escolar pot ser un temps ple d’oportunitats per a l’aprenentatge i el desenvolupament del vostre fill o filla, alhora que gaudiu del descans i d’estar junts

Llegir més