Programa físic dels nadons

 

 

Hola pares i mares de Blancs!

Ja tornem a ser aquí per explicar-vos una altra de les coses que més ens agrada fer diàriament: el programa físic!!

El programa físic és el conjunt de mitjans, tècniques i activitats que es fan amb els nens des de que són ben petits per poder desenvolupar al màxim totes les seves capacitats motrius, físiques, cognitives i emocionals. Per tant, és molt important que el programa físic, estigui present al nostre dia a dia i que família i escola treballin junts en aquest procés!

A nosaltres al principi ens va costar una miqueta ja que no enteníem el perquè de fer aquests exercicis…però ara, ens posem molt contents quan veiem que l’Alba apareix amb la pilota gegant, el tub o simplement ens agafa i ens acomoda al matalàs per fer l’exercici mentre cantem cançons.

Hi han diferents exercicis que podem fer amb els nens depenent del que volem desenvolupar en ells respectant sempre la seva etapa, però sobretot fomentem: el volteig, el rastreig, el gateig i l’equilibri.

També, una vegada al mes, ve la nostre fisioterapeuta, la Lluïsa, a l’escola i ens dona una guia dels exercicis que podem realitzar per començar a fer aquells moviments que són més difícils per nosaltres.

Aquí us deixem una mostra d’alguns dels exercicis que realitzem i de com ens ho passem de bé!

Fins la pròxima famílies!

[cs_divider cs_divider_style=”small-zigzag” cs_divider_backtotop=”no” cs_divider_height=”1″]

[cs_column column_size=”1/3″ ]   Alba  [/cs_column]

 

 

Compartir

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Arxius

Segueix-nos a les xarxes

Més novetats Mainada

Blogs

El joc de la descoberta

Hola famílies! Som la classe dels Grocs i Taronges i avui us volem explicar una activitat que vam realitzar fa uns dies. Un matí, després de fer el “Bon dia”,

Llegir més
Blogs

Recomanacions per l’estiu!

El període de vacances escolar pot ser un temps ple d’oportunitats per a l’aprenentatge i el desenvolupament del vostre fill o filla, alhora que gaudiu del descans i d’estar junts

Llegir més