L’hora del pati

 

 

Hola mares i pares de la classe dels Violetes!

Aquesta setmana us volem ensenyar que bé ens ho passem al pati. És un dels nostres espais preferits de l’escola i ara que ja ha arribat el bon temps l’aprofitem tant com podem!

Cada dia, després de fer l’activitat a la classe, sortim al pati gatejant pel passadís i així aprofitem per fer una mica del nostre programa físic diari.

L’hora del pati és l’estona més divertida i enriquidora ja que podem fet tots tipus de jocs lliures, utilitzar el material que ens dóna l’Estefania per jugar, explorar un espai diferent i fer moltes trapelleries. A més a més és un lloc que ens permet experimentar i descobrir les possibilitats del nostre propi cos pujant i baixant de les capses, corrent ràpid, parant de sobte perquè hi ha altres nens, empenyent objectes, llençant controladament els cèrcols i enfortir les nostres capacitats motrius tot jugant amb tricicles i cotxes.

A l’hora del pati també compartim estones amb els nostres companys grans de P-1 i juguem junts. També ens ensenyen a amagar-nos en les casetes i xutar la pilota. És un dels jocs que més ens agrada, la pilota, i ens ajuda a potenciar la motricitat ampla, el sentit del equilibri i la coordinació de les cames.

Com veieu el pati ens permet anar creixent i desenvolupant capacitats a l’aire lliure, en un entorn diferent a la classe que ens permet moviments més lliures i un joc més espontani.

Mireu que bé ens ho passem cada dia!!!

 

[cs_divider cs_divider_style=”small-zigzag” cs_divider_backtotop=”no” cs_divider_height=”1″]

[cs_column column_size=”1/3″ ]   Estefanía[/cs_column]

 

 

Compartir

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Arxius

Segueix-nos a les xarxes

Més novetats Mainada

Blogs

El joc de la descoberta

Hola famílies! Som la classe dels Grocs i Taronges i avui us volem explicar una activitat que vam realitzar fa uns dies. Un matí, després de fer el “Bon dia”,

Llegir més
Blogs

Recomanacions per l’estiu!

El període de vacances escolar pot ser un temps ple d’oportunitats per a l’aprenentatge i el desenvolupament del vostre fill o filla, alhora que gaudiu del descans i d’estar junts

Llegir més