Les emocions

El racó de les emocions

 

Benvolgudes famílies de la classe dels Taronges!

A la nostra classe hi tenim un racó que ens agrada molt, es tracta del “Racó de les emocions”.

Cada matí, durant l’estona del “Bon dia”, l’Ainhoa ens pregunta com estem o com ens sentim, i el nen/a que vol s’aixeca, es mira al mirall i pot expressar com se sent explicant-ho o agafant la cara que millor ho representi. Els Taronges ja comencem a tenir un vocabulari ric per expressar com ens sentim en cada moment.

Al llarg del dia també hi ha moltes situacions que ens fan sentir emocions diverses i des de l’escola intentem posar nom a cadascuna d’ells.

En el racó de les emocions hi tenim diferents cares que en representen quatre de diferents:

  • Estar trist (“sad”)
  • Estar content (“happy”)
  • Estar enfadat (“angry”)
  • Estar espantat (“scared”)

Un altre dels recursos que utilitzem per treballar les emocions és el conte de “El monstre de colors”. En aquest conte, el protagonista és un monstre que té un embolic d’emocions i una nena l’ajudarà a separar-les. Aquest conte ens ajuda a treballar i identificar les diferents emocions a partir dels colors i ens ajuda a fer petites reflexions de com ens sentim i quines emocions experimentem.

 

Facebook: Gràcies al racó de les emocions anem coneixent i identificant algunes de les emocions que sentim al llarg del dia.

Ainhoa

 

 

[cs_column column_size=”1/3″ ]  Ainhoa [/cs_column]

 

 

Compartir

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Arxius

Segueix-nos a les xarxes

Més novetats Mainada

Blogs

El joc de la descoberta

Hola famílies! Som la classe dels Grocs i Taronges i avui us volem explicar una activitat que vam realitzar fa uns dies. Un matí, després de fer el “Bon dia”,

Llegir més
Blogs

Recomanacions per l’estiu!

El període de vacances escolar pot ser un temps ple d’oportunitats per a l’aprenentatge i el desenvolupament del vostre fill o filla, alhora que gaudiu del descans i d’estar junts

Llegir més