La panera del metall

 

Hola famílies!

La panera dels tresors, com ja sabeu, és un joc d’exploració que permet la manipulació i la descoberta d’objectes que podem trobar a la nostra vida quotidiana i que ens proporcionen gran varietat d’estímuls i experiències! És per això que a la classe dels Blancs hi juguem tot sovint… però aquesta vegada, hem fet un canvi per descobrir elements diferents: avui hem manipulat només objectes de metall!

Primer de tot, hem creat un ambient tranquil i relaxat on poder jugar còmodament accedint als objectes i després, hem presentat el material metàl·lic.

La nostra panera estava composada per: culleres, cadenes, batidors, coladors, campanes i fins i tot pots! Hem descobert que els objectes son majoritàriament circulars que tenen una textura fina i que estaven freds!

Ja veieu, cada dia a la classe dels Blancs fem nous descobriments que ens ajuden a conèixer una mica més el món que ens envolta!

Fins aviat!

[cs_divider cs_divider_style=”small-zigzag” cs_divider_backtotop=”no” cs_divider_height=”1″]

[cs_column column_size=”1/3″ ]   Alba  [/cs_column]

 

 

Compartir

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Arxius

Segueix-nos a les xarxes

Més novetats Mainada

Blogs

El joc de la descoberta

Hola famílies! Som la classe dels Grocs i Taronges i avui us volem explicar una activitat que vam realitzar fa uns dies. Un matí, després de fer el “Bon dia”,

Llegir més
Blogs

Recomanacions per l’estiu!

El període de vacances escolar pot ser un temps ple d’oportunitats per a l’aprenentatge i el desenvolupament del vostre fill o filla, alhora que gaudiu del descans i d’estar junts

Llegir més