La música dels Liles

 

 

És l’hora de fer música a la classe dels Liles!

La música està present a la nostra aula durant molts moments al llarg del dia: quan fem el “Bon dia” a primera hora del matí, durant l’audició musical, quan treballem els hàbits com beure aigua, rentar-nos les mans, recollir les joguines… També cantem cançons populars i tradicionals però una de les estones que més ens agrada és quan fem el programa d’estimulació de la Dàmaris Gelabert!

Per gaudir d’aquesta estona d’estimulació musical comencem preparant el material que necessitarem durant la sessió: maraques, mocadors, campanes… i sobretot el nostre propi cos, el més important!

La música estimula les connexions del cervell dels infants, l’expressió corporal, desenvolupa la creativitat, també afavoreix l’àrea auditiva, sensorial, visual, desenvolupa el llenguatge i la socialització i sobretot ens ho passem pipa!!!

 

[cs_divider cs_divider_style=”small-zigzag” cs_divider_backtotop=”no” cs_divider_height=”1″]

[cs_column column_size=”1/3″ ]   Ainhoa [/cs_column]

 

 

Compartir

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Arxius

Segueix-nos a les xarxes

Més novetats Mainada

Blogs

El joc de la descoberta

Hola famílies! Som la classe dels Grocs i Taronges i avui us volem explicar una activitat que vam realitzar fa uns dies. Un matí, després de fer el “Bon dia”,

Llegir més
Blogs

Recomanacions per l’estiu!

El període de vacances escolar pot ser un temps ple d’oportunitats per a l’aprenentatge i el desenvolupament del vostre fill o filla, alhora que gaudiu del descans i d’estar junts

Llegir més