La llum

 

Hola pares i mares de la classe dels Taronges!

Ens agrada molt experimentar amb les llums perquè la classe s’omple dels colors i formes de les diferents lots i projectors que utilitzem. Tenim una llum que, quan l’Anna l’endolla, projecta llums de colors i gira, creant formes que s’entrellacen i ens fan sentir com si estiguéssim en una pel·lícula de ciència ficció!

També ens agrada jugar a la taula de llums sobre la que podem posar-hi objectes variats, de colors i formes diferents. Descobrim, per exemple, com sobreposant dos colors en podem crear un altre de ben diferent!

Una altra de les activitats que ens agrada molt és jugar amb les llanternes. Poden ser llanternes de llum blanca, però si hi posem paper de cel·lofana projecten la llum amb color. També ens agrada jugar-hi mentre escoltem música, ens ajuden a expressar-nos i les movem ràpid o lentament segons ens ritme de la música.

Els Taronges ens ho passem la mar de bé experimentant amb les llums!

Us convidem a veure el recull de fotografies que hem fet.

[cs_divider cs_divider_style=”small-zigzag” cs_divider_backtotop=”no” cs_divider_height=”1″]

[cs_column column_size=”1/3″ ]   Anna Villó[/cs_column]

 

 

Compartir

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Arxius

Segueix-nos a les xarxes

Més novetats Mainada

Blogs

El joc de la descoberta

Hola famílies! Som la classe dels Grocs i Taronges i avui us volem explicar una activitat que vam realitzar fa uns dies. Un matí, després de fer el “Bon dia”,

Llegir més
Blogs

Recomanacions per l’estiu!

El període de vacances escolar pot ser un temps ple d’oportunitats per a l’aprenentatge i el desenvolupament del vostre fill o filla, alhora que gaudiu del descans i d’estar junts

Llegir més