Inaugurem página web!

Avui inaugurem nova pàgina web: més dinàmica, actualitzada i en la que hi trobareu tota la informació sobre la nostra escola!

Una de les novetats que més il·lusió ens fa explicar-vos és que també inaugurem blog. Serà el blog de Mainada a través del qual, al llarg de la setmana, us explicarem què fem a l’escola, com ho fem i perquè ho fem.

Des de Mainada sempre ens ha semblat importantíssim que les famílies estigueu informades de tot el que passa al centre. Una bona comunicació entre la família i l’escola és bàsica perquè la tasca educativa es pugui fer amb el màxim de coherència i eficàcia.

És per tot això que estem segures que les notícies que penjarem al blog seran un molt bon complement de tota la informació que ja rebeu de l’escola.

Esperem que en gaudiu molt!

Compartir

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Arxius

Segueix-nos a les xarxes

Més novetats Mainada

Blogs

El joc de la descoberta

Hola famílies! Som la classe dels Grocs i Taronges i avui us volem explicar una activitat que vam realitzar fa uns dies. Un matí, després de fer el “Bon dia”,

Llegir més
Blogs

Recomanacions per l’estiu!

El període de vacances escolar pot ser un temps ple d’oportunitats per a l’aprenentatge i el desenvolupament del vostre fill o filla, alhora que gaudiu del descans i d’estar junts

Llegir més