L’hora de fer música dels Turqueses…

 

Hola pares i mares,

“L’hora de fer música ho passarem bé, l’hora de fer música tothom ben atent…”

Fem música de forma sensorial i vivencial, experimentant i coneixent-la a través del joc i del moviment, com amb els mocadors que ens permeten amagar-nos i tornar a aparèixer. A més, la música, ens ajuda a estimular l’oïda, la veu, el ritme, l’expressió corporal i la imaginació…També ajuda a l’estimulació de la memòria, la creació i l’atenció.

A les tardes aprofitem per fer sessió de música amb una cançó d’inici de l’activitat, continuem amb una cançó de concentració i joc, instruments, continuem amb una audició i acabem amb la cançó de comiat.

La música és molt important per establir un vincle afectiu amb els infants i que cada nen i nena es senti un ésser únic.

Esperem que us agradin les fotos,

 

[cs_divider cs_divider_style=”small-zigzag” cs_divider_backtotop=”no” cs_divider_height=”1″]

[cs_column column_size=”1/3″ ]  Estefania[/cs_column]

 

 

Compartir

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Arxius

Segueix-nos a les xarxes

Més novetats Mainada

Blogs

El joc de la descoberta

Hola famílies! Som la classe dels Grocs i Taronges i avui us volem explicar una activitat que vam realitzar fa uns dies. Un matí, després de fer el “Bon dia”,

Llegir més
Blogs

Recomanacions per l’estiu!

El període de vacances escolar pot ser un temps ple d’oportunitats per a l’aprenentatge i el desenvolupament del vostre fill o filla, alhora que gaudiu del descans i d’estar junts

Llegir més