Han vingut els Reis!

 

 

 

 

 

Hola pares i mares de la classe dels Grocs!

Ja tornem a ser aquí després de les vacances de Nadal i després de la nit de Reis, una nit molt especial on les nostres cases s’han omplert de regals, il·lusions, caramels, etc.

Com ja vam cantar els Grocs a la festa de Nadal que vam fer a Mainada, “els Reis de l’Orient porten coses, porten coses”, per això aquesta setmana hem portat alguna de les joguines que ens han dut aquests personatges tan màgics  i hem fet diàlegs explicant què hem fet aquests dies, com hem gaudit de la Cavalcada, quins regals hem descobert sota l’arbre, etc.

Jugant amb les joguines que hem dut a l’escola hem après a compartir-les i respectar-les, hem seguit pautes de joc que ens han permès tenir un clima de calma i tranquil·litat a l’aula, hem treballat l’hàbit d’escoltar i esperar el torn mentre els altres explicaven coses i de recollida després de l’estona de joc, etc.

També hem experimentat amb diferents papers de regal, treballant la psicomotricitat fina a l’hora d’estripar-los i fer-ne trossets.

La veritat és que ens ho hem passat pipa, ha estat una setmana especial… Com ens agrada que ens regalin coses!

Fins a la pròxima!

 

[cs_divider cs_divider_style = “small-zigzag” cs_divider_backtotop = “no” cs_divider_height = “1”]

[cs_column column_size = “1/3”]    Clara

 

Compartir

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Arxius

Segueix-nos a les xarxes

Més novetats Mainada

Blogs

El joc de la descoberta

Hola famílies! Som la classe dels Grocs i Taronges i avui us volem explicar una activitat que vam realitzar fa uns dies. Un matí, després de fer el “Bon dia”,

Llegir més
Blogs

Recomanacions per l’estiu!

El període de vacances escolar pot ser un temps ple d’oportunitats per a l’aprenentatge i el desenvolupament del vostre fill o filla, alhora que gaudiu del descans i d’estar junts

Llegir més