Us presentem la fisioterapeuta de l’escola

 

 

Hola famílies,

La Lluïsa Zabala, fisioterapeuta pediàtrica, que ve un cop al mes a Mainada a ajudar-nos a afavorir el desenvolupament motor dels nens i nenes, ens ha escrit un text molt interessant per a que sapigueu en què consisteix la seva feina.

La manca d’algun aprenentatge a nivell motor durant la primera edat pot traduir-se més tard en dificultats d’aprenentatge. El moviment desorganitzat i la falta de coordinació pot representar més tard en el nen una manca de capacitat d’adaptació així com de varietat i harmonia en el moviment i en conseqüència una disminució del seu potencial.

És sumament important entendre la importància del desevolupament motor com a base en l’adquisició de postures i moviments. Tanmateix, és essencial detectar a edats primerenques possibles alteracions del desenvolupament que permetin orientar una correcta intervenció.

No s’avançarà ni s’accelerarà el pas per les etapes de desenvolupament sinó que es potenciarà al màxim el que cal desenvolupar en cadascuna d’elles.

 

Dit tot això, l’assessoria que faig a l’escola consisteix en:

-Un dia al mes observem els infants conjuntament  amb la mestra de cada grup.

-Per a l’infant que requereix un recolzament lleuger a nivell motor, li ensenyo a la mestra uns exercicis motors concrets. Cal destacar que si  l’infant presenta una alteració motor important , es derivarà al CDIAP.

-La mestra treballarà els exercicis durant un mes.

-Al cap d`un mes torno a l`escola per veure els avanços.

 

Aquesta assessoria està funcionant molt bé, les mestres estan col·laborant  magníficament  i  això es reflexa en l’evolució positiva dels infants.

Resto a la vostre disposició per a qualsevol dubte que tingueu.

 

 

 

[cs_divider cs_divider_style=”small-zigzag” cs_divider_backtotop=”no” cs_divider_height=”1″]

[cs_column column_size=”1/3″ ]  Lluïsa[/cs_column]

 

 

Compartir

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Arxius

Segueix-nos a les xarxes

Més novetats Mainada

Blogs

El joc de la descoberta

Hola famílies! Som la classe dels Grocs i Taronges i avui us volem explicar una activitat que vam realitzar fa uns dies. Un matí, després de fer el “Bon dia”,

Llegir més
Blogs

Recomanacions per l’estiu!

El període de vacances escolar pot ser un temps ple d’oportunitats per a l’aprenentatge i el desenvolupament del vostre fill o filla, alhora que gaudiu del descans i d’estar junts

Llegir més