Ens encanta la psicomotricitat gruixuda!

 

 

Hola pares i mares del Liles!

 

Una setmana més us volem ensenyar alguna de les activitats que fem a l’escola. Aquest cop us volem parlar de la psicomotricitat gruixuda.

 

A través de circuits fets amb mòduls de psicomotricitat, exercitem moviments coordinats, treballem el domini i la consciència del propi cos, treballem també la consciència espacial, potenciem el desenvolupament d’habilitats socials ja que els nens/es juguen cooperativament i estimulem la coordinació òculo-motriu. També ens serveixen per cremar l’energia que tenen els nens i nenes d’aquesta edat, de manera que després de les sessions, estan més relaxats i es poden realitzar activitats més tranquil·les a l’aula.

 

A les fotografies que us presentem, podeu veure un circuit de psicomotricitat fet amb els mòduls per pujar i baixar escales, pujar al tub i passar per sobre a poc a poc, cercles al terra per saltar amb peus junts dins i fora d’ells, etc.

 

Ens encanta fer psicomotricitat!!!!

 

[cs_divider cs_divider_style=”small-zigzag” cs_divider_backtotop=”no” cs_divider_height=”1″]

[cs_column column_size=”1/3″ ]   Clara[/cs_column]

 

 

Compartir

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Arxius

Segueix-nos a les xarxes

Més novetats Mainada

Blogs

El joc de la descoberta

Hola famílies! Som la classe dels Grocs i Taronges i avui us volem explicar una activitat que vam realitzar fa uns dies. Un matí, després de fer el “Bon dia”,

Llegir més
Blogs

Recomanacions per l’estiu!

El període de vacances escolar pot ser un temps ple d’oportunitats per a l’aprenentatge i el desenvolupament del vostre fill o filla, alhora que gaudiu del descans i d’estar junts

Llegir més