Els nens i nenes de P2 anem a la granja!

Hola famílies de la classe dels Grocs, Taronges i Vermells,

Aquesta setmana els nens i nenes de P2 hem gaudit de la nostra primera sortida, hem anat a la granja “Can Pidelasserra”!!

Hi hem anat amb autocar i allà, uns grangers molt simpàtics i divertits, ens han explicat moltíssimes coses dels animals que cuiden. Després ens han deixat veure i tocar els animals i els hi hem pogut donar menjar i tot. Hi havia gallines, conills, cabres, ovelles, ànecs, vaques, ases… i fins i tot un porquet vietnamita que es deia Pepa!!!!

A prop de la granja també hi viu la Castanyera que ens ha explicat que els animals de la granja són molt juganers i li han amagat la seva roba. Tots nosaltres hem d’ajudar als grangers a buscar les diferents peces de roba per poder vestir la Castanyera i ella ha estat tant contenta que l’haguem ajudat que ens ha regalat una paperina de castanyes a cadascú.

Ens ho hem passat pipa!!!

Ester Olmos

 

 

[cs_column column_size=”1/3″ ]   Ester  [/cs_column]

 

 

Compartir

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Arxius

Segueix-nos a les xarxes

Més novetats Mainada

Blogs

El joc de la descoberta

Hola famílies! Som la classe dels Grocs i Taronges i avui us volem explicar una activitat que vam realitzar fa uns dies. Un matí, després de fer el “Bon dia”,

Llegir més
Blogs

Recomanacions per l’estiu!

El període de vacances escolar pot ser un temps ple d’oportunitats per a l’aprenentatge i el desenvolupament del vostre fill o filla, alhora que gaudiu del descans i d’estar junts

Llegir més