Els hàbits dels Liles

 

Hola classe dels Liles!

Ja tornem a ser aquí i… com hem crescut!

Avui us volem ensenyar que, dia a dia, a l’escola hem anat adquirint uns hàbits i rutines que ens faciliten el desenvolupament, l’autonomia i el benestar, i que  també ens ajuden a organitzar el temps que estem a l’escola.

Aquests moments per dir-nos el “bon dia”, mirar quin dia fa i quins nens i nenes  han vingut a l’escola, fer el canvi de bolquers, l’hora dels àpats o preparar-nos per fer la migdiada traient-nos les sabates, també beure aigua o rentar-nos les mans a la pica… són essencials per nosaltres. Per això procurem, entre tots, crear una atmosfera tranquil·la i agradable en la que es respecta el ritme individual de cada infant.

La satisfacció d’adquirir hàbits d’autonomia ens dóna seguretat i confiança, per això m’agradaria engrescar-vos a practicar aquests hàbits a casa ja que als infants els encanta sentir-se que son part activa en el seu aprenentatge.

Fins aviat!

[cs_divider cs_divider_style=”small-zigzag” cs_divider_backtotop=”no” cs_divider_height=”1″]

[cs_column column_size=”1/3″ ] Jésica[/cs_column]

 

 

Compartir

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Arxius

Segueix-nos a les xarxes

Més novetats Mainada

Blogs

El joc de la descoberta

Hola famílies! Som la classe dels Grocs i Taronges i avui us volem explicar una activitat que vam realitzar fa uns dies. Un matí, després de fer el “Bon dia”,

Llegir més
Blogs

Recomanacions per l’estiu!

El període de vacances escolar pot ser un temps ple d’oportunitats per a l’aprenentatge i el desenvolupament del vostre fill o filla, alhora que gaudiu del descans i d’estar junts

Llegir més