Els animals de Kenya

 

 

Hola pares, mares, amics i amigues de la classe dels Grocs!

Aquesta setmana a les maletes de les sorpreses de P2, ens han arribat imatges dels animals de Kenya. Els germans Mumbi i Matu ens han explicat que en aquest país hi ha elefants, girafes, lleons, zebres, etc. Per això durant aquesta setmana hem realitzat diferents activitats relacionades amb tots ells.

Primer de tot, quan vam obrir la maleta i vam veure totes les imatges, vam fer la rutina de pensament 5×2 que consisteix en dir 5 coses que veiem a cadascuna de les fotografies i després dir-ne 5 més que no s’hagin observat anteriorment.

Una altra activitat que vam fer va ser tocar, manipular i observar diferents teles que vam connectar amb la pell d’aquests animals. Per acabar de treballar la forma i els colors de les pells dels elefant, girafes, zebres i dels guepards, vam fer un collage enganxant trossos de papers amb el dibuix de la textura de les pells.

Per últim, també sabem que Kenya està a l’Àfrica i en aquest continent hi ha desert. Per això l’última activitat realitzada va ser experimentar amb dos tipus de sorra: una més fina i una més gruixuda per a poder observar les diferents emocions que ens provocaven al tocar-les. Vam jugar també amb animals de plàstic i amb coladors, pales i cubells, etc.

Ens ho hem passat pipa! Us convidem a veure les fotografies i contagiar-vos el nostre goig!

Fins una altra!

 

 

[cs_divider cs_divider_style = “small-zigzag” cs_divider_backtotop = “no” cs_divider_height = “1”]

[cs_column column_size = “1/3”]    Clara

 

Compartir

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Arxius

Segueix-nos a les xarxes

Més novetats Mainada

Blogs

El joc de la descoberta

Hola famílies! Som la classe dels Grocs i Taronges i avui us volem explicar una activitat que vam realitzar fa uns dies. Un matí, després de fer el “Bon dia”,

Llegir més
Blogs

Recomanacions per l’estiu!

El període de vacances escolar pot ser un temps ple d’oportunitats per a l’aprenentatge i el desenvolupament del vostre fill o filla, alhora que gaudiu del descans i d’estar junts

Llegir més