El Sant Jordi dels Violetes

Diu la llegenda…  

            …Que aquesta setmana els nens i les nenes de Mainada han viscut uns dies plens d’aventures entre cavallers, dracs i princeses!

 

Benvingudes famílies

Aquesta setmana a la classe dels Violetes  i a tota l’escola estem celebrant una festa molt tradicional de la nostra ciutat. Entre contes, aventures, emocions, representacions i cançons hem conegut la llegenda de Sant Jordi, que explica que el cavaller rescata a la princesa del Drac i de la sang d’aquest animal ferotge neix un roser de flors vermelles.

Ens agrada tant aquesta historia, que ens l’han explicat de maneres diferents, amb titelles que es mouen soles, amb un Castell, amb contes i també l’hem representat nosaltres mateixos a partir del personatge que més ens ha crida l’atenció.

Hem  treballat l’expressió corporal i les emocions d’una manera molt diferent a la que estem acostumats, hem fet la representació de la llegenda! Ha sigut una estona molt divertida i enriquidora.

Gràcies a la llegenda hem sentit diferents emocions com la por i la tristesa per la princesa, l’estima i la valentia  del cavaller i l’enuig i  la sorpresa del Drac.

Diu la llegenda…

Que per les terres de Montblanc hi vivia un Drac ferotge que tenia aterrida a tota la població de la comarca. Però un dia va aparèixer un cavaller. El seu nom era Jordi i venia a salvar a la Princesa i a tota la població de Montblanc. Va lluitar de la manera més heroica i valenta contra el drac i, finalment, va aconseguir travessar-lo amb la seva llarga llança. D’aquesta manera el cavaller va vèncer al drac, va alliberar a tota la població d’aquell horror i va salvar a la princesa d’una mort segura. De la sang del drac vençut va néixer una rosa.

Catacric catacrac aquesta historia ja s’ha acabat !

Fins la propera!

 

[cs_divider cs_divider_style=”small-zigzag” cs_divider_backtotop=”no” cs_divider_height=”1″]

[cs_column column_size=”1/3″ ]   Estefanía[/cs_column]

 

 

Compartir

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Arxius

Segueix-nos a les xarxes

Més novetats Mainada

Blogs

El joc de la descoberta

Hola famílies! Som la classe dels Grocs i Taronges i avui us volem explicar una activitat que vam realitzar fa uns dies. Un matí, després de fer el “Bon dia”,

Llegir més
Blogs

Recomanacions per l’estiu!

El període de vacances escolar pot ser un temps ple d’oportunitats per a l’aprenentatge i el desenvolupament del vostre fill o filla, alhora que gaudiu del descans i d’estar junts

Llegir més