El joc simbòlic a la classe dels taronges!!!

Hola famílies de la classe dels Taronges!

Aquest segon trimestre us ensenyem com a poc a poc anem evolucionant amb això del joc simbòlic, com a pas a pas  anem aprenent i comprenent tot el que ens envolta a través del joc.

En aquest bloc ens hem “deixat anar les melenes” i hem organitzat un set de perruqueria amb tots els seus elements, no ens hem deixat res. Teníem eixuga cabells, miralls, cintes de cabell, rul·los de perruqueria, raspalls, pintes, xampús, condicionadors i fins i tot unes cadires per seure a la nostra sessió de bellesa com uns autèntics professionals.

Que els nens i nenes tinguin l’oportunitat de gaudir del joc simbòlic, els beneficia en molts aspectes i els ajuda en el seu desenvolupament cognitiu i motriu. A continuació us volem fer arribar alguns d´aquests aspectes més destacats: afavoreix el desenvolupament del llenguatge i a conseqüència la socialització, afavoreix la motricitat fina, en el cas del joc simbòlic “ juguem a ser perruquers” i el desenvolupament cognitiu.

Els ajuda a crea rols de joc, el qual contribueix a assimilar i acceptar certes normes, fomenta la imaginació i els ajuda a comprendre el seu entorn recreant situacions de la vida real.

Esperem que hagueu gaudit del nostre bloc tant com nosaltres jugant i aprenent. Seguirem jugant per seguir creixent. Fins aviat famílies de la classe dels Taronges!

 

Patricia.

 

 

Compartir

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Arxius

Segueix-nos a les xarxes

Més novetats Mainada

Blogs

El joc de la descoberta

Hola famílies! Som la classe dels Grocs i Taronges i avui us volem explicar una activitat que vam realitzar fa uns dies. Un matí, després de fer el “Bon dia”,

Llegir més
Blogs

Recomanacions per l’estiu!

El període de vacances escolar pot ser un temps ple d’oportunitats per a l’aprenentatge i el desenvolupament del vostre fill o filla, alhora que gaudiu del descans i d’estar junts

Llegir més