El Carnestoltes a Mainada!

 

Donem la benvinguda a la setmana més boja i divertida de l’any! Ja ha arribat el Rei Carnestoltes i, amb ell, un munt de bogeries per fer més alegre aquesta celebració.

Divendres dia 14, tota l’escola ens vam reunir al pati amb molta curiositat, què passava? Qui venia? De sobte, va aparèixer un personatge ben peculiar: duia els cabells ben despentinats i d’un color molt estrident; una vestimenta molt psicodèlica; unes sabates gegants; uns mitjons de colors i dibuixos diferents… qui era? Ens vam preguntar tots! Llavors es va presentar: Sóc el Rei Carnestoltes! I dono per iniciada la setmana de Carnaval, però… hi haureu de participar tots i totes!

De la seva bossa, el Carnestoltes ens va ensenyar un llibre molt gran i amb molts colors i ens va explicar les consignes que hauríem de seguir la setmana vinent.

Dilluns: havíem de dur una corona relacionada amb motius del nostre projecte: l’aigua.

Dimarts: ens vam omplir la cara de petons i anàvem repartint afecte a tota l’escola.

Dimecres: havíem de portar mitjons de colors diferents.

Dijous: podíem deixar córrer la nostra imaginació i disfressar-nos d’allò que més ens agradés.

Divendres: durant tota la setmana vam anar elaborant una disfressa que vam voler ensenyar i compartir amb les nostres famílies.

Quan el Rei Carnestoltes ens va haver explicat el funcionament de tota la setmana, va començar a sonar música festiva i, tots i totes vam celebrar la seva visita amb una súper festa i berenar compartit.

Tota la setmana següent va ser molt emocionant. Ens va encantar seguir les instruccions que el Rei Carnestoltes ens havia deixat i, cada dia, ens interessava observar i analitzar allò que dúiem.

Ara bé, el dia més especial va ser el divendres. Per concloure la festivitat, els infants de p-2 vam convidar a les famílies a que ens acompanyessin a una rua pel carrer per tal de lluir les nostres disfresses. Els infants de p-1 ho vam celebrar al pati de l’escola i també vam convidar a les famílies a compartir una tarda diferent de danses i cançons. Els infants més petits d’escola, els de p-0, també vam convidar a les nostres famílies a la classe, un ambient més relaxat i tranquil.

Amb tot, hem de dir que ens va encantar celebrar el Carnaval a l’escola Mainada i ja estem desitjant que arribi l’any vinent per descobrir quines noves sorpreses ens haurà preparat el rei Carnestoltes!

 

Compartir

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Arxius

Segueix-nos a les xarxes

Més novetats Mainada

Blogs

El joc de la descoberta

Hola famílies! Som la classe dels Grocs i Taronges i avui us volem explicar una activitat que vam realitzar fa uns dies. Un matí, després de fer el “Bon dia”,

Llegir més
Blogs

Recomanacions per l’estiu!

El període de vacances escolar pot ser un temps ple d’oportunitats per a l’aprenentatge i el desenvolupament del vostre fill o filla, alhora que gaudiu del descans i d’estar junts

Llegir més