Descobrim la llum!

 

Hola mares i pares dels Verds!

Sabeu que amb les llums podem fer moltes coses? Els Verds ha descobert que amb les llanternes podem fer llums de diferents colors i  també que amb l’ajuda d’un projector i un llençol observem la nostra pròpia ombra!!

Sabeu què és la taula de llums? És un aparell de fusta que projecta llum sobre una superfície plana, és fantàstic! Hi podem proposar diverses activitats i és una altre manera d’adquirir nous aprenentatges i passar-ho bé. Podem interactuar amb diferents objectes, dibuixar amb pintura, fer ombres, jugar amb sorra… Nosaltres hem mirat a través d’unes rodones i hem vist les seves mides i els diferents colors. Ells s’ho passen pipa a l’escola!

L’altre dia ens vam ficar dins d’unes tendes de campanya per veure un altre tipus de llum que canvia el color de les figures, les feia fluorescents, era xulíssim!!

Aquí us deixem un petit recull de les nostres experiències , esperem que us agradin, fins la pròxima!!

 

[cs_divider cs_divider_style=”small-zigzag” cs_divider_backtotop=”no” cs_divider_height=”1″]

[cs_column column_size=”1/3″ ]   Ainhoa[/cs_column]

 

 

Compartir

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Arxius

Segueix-nos a les xarxes

Més novetats Mainada

Blogs

El joc de la descoberta

Hola famílies! Som la classe dels Grocs i Taronges i avui us volem explicar una activitat que vam realitzar fa uns dies. Un matí, després de fer el “Bon dia”,

Llegir més
Blogs

Recomanacions per l’estiu!

El període de vacances escolar pot ser un temps ple d’oportunitats per a l’aprenentatge i el desenvolupament del vostre fill o filla, alhora que gaudiu del descans i d’estar junts

Llegir més