Blanc i negre

 

 

 

Benvingudes famílies,

Som la classe dels Turqueses, gairebé els més petits de l’escola i us volem explicar algunes de les activitats que hem dut a terme a l’aula amb els colors blanc i negre.

Durant els primer mesos de vida, el contrast que hi ha entre aquests dos colors, fa que els nadons gaudeixin molt de les imatges i objectes que els continguin, per això, el primer que vam fer, va ser muntar el “Racó del blanc i negre” a la classe. També hem manipulat pintura de color blanc sobre fons negre i pintura negra sobre paper blanc i finalment hem jugat amb diferents textures i objectes tous i durs d’aquests colors.

La “Teacher Bigui” també sap que ens resulta més fàcil percebre aquest dos colors, per això treballem les emocions amb cares blanques i negres.

Aquestes activitats, a part de fer-nos-ho passar molt bé, ens ajuden a madurar la convergència i la percepció visuals i afavoreixen la coordinació entre mà i ull!

A les fotografies veureu com hem gaudit d’aquestes estones!

Fins aviat

[cs_divider cs_divider_style=”small-zigzag” cs_divider_backtotop=”no” cs_divider_height=”1″]

[cs_column column_size=”1/3″ ]   Estefanía[/cs_column]

 

 

Compartir

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Arxius

Segueix-nos a les xarxes

Més novetats Mainada

Blogs

El joc de la descoberta

Hola famílies! Som la classe dels Grocs i Taronges i avui us volem explicar una activitat que vam realitzar fa uns dies. Un matí, després de fer el “Bon dia”,

Llegir més
Blogs

Recomanacions per l’estiu!

El període de vacances escolar pot ser un temps ple d’oportunitats per a l’aprenentatge i el desenvolupament del vostre fill o filla, alhora que gaudiu del descans i d’estar junts

Llegir més