La barra de braquiació

 

Hola pares i mares!

Avui us volem explicar com treballem l’escala de braquiació a la classe dels taronges.

La braquiació forma part del programa físic d’estimulació primerenca i és un exercici molt important que ens ajuda a millorar l’habilitat manual i la coordinació entre la mà i l’ull, fet que ens facilitarà agafar destresa a l’hora de realitzar moviments precisos amb els dits i a més a més ens ho passem bomba fent aquests exercicis!

El primer pas és la suspensió a la barra en la que els alumnes s’acostumen a quedar-se penjats a l’escala( cliqueu per veure el video) per tal que aconsegueixin aguantar-se sols durant uns 5 segons més o menys fins arribar a uns 40 segons.

Seguidament ve el balanceig, en el que el nen/a ha de gronxar-se sol endavant i enrere per acabar fent-ho lateralment.

Finalment, es realitza la mecanització de l’alternança en la que els infants aprenen a coordinar les mans a l’hora d’avançar per l’escala, primer caminant amb els peus a terra i quan ja ho dominin amb l’escala alçada sense tocar a terra.

Us deixem un video i fotos…gaudiu!

 

[cs_divider cs_divider_style=”small-zigzag” cs_divider_backtotop=”no” cs_divider_height=”1″]

[cs_column column_size=”1/3″ ]  Anna [/cs_column]

 

 

Compartir

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Arxius

Segueix-nos a les xarxes

Més novetats Mainada

Blogs

El joc de la descoberta

Hola famílies! Som la classe dels Grocs i Taronges i avui us volem explicar una activitat que vam realitzar fa uns dies. Un matí, després de fer el “Bon dia”,

Llegir més
Blogs

Recomanacions per l’estiu!

El període de vacances escolar pot ser un temps ple d’oportunitats per a l’aprenentatge i el desenvolupament del vostre fill o filla, alhora que gaudiu del descans i d’estar junts

Llegir més