Als grocs ens encanta fer joc simbòlic

Hola famílies de la classe dels Grocs,

Avui us expliquem què bé que ens ho passem jugant amb el joc simbòlic. En aquesta ocasió hem jugat amb tot el necessari per preparar un bon esmorzar, dinar o sopar… fent servir el material quotidià que veiem utilitzar cada dia als adults que ens envolten. Hem pogut jugar amb les olles, tapes, paelles i cullerots; també amb una gran varietat de fuites, verdures, peixos i carns que hem pogut transportar dins de cistells de palla; i com que després de la preparació del menjar ha quedat tot una miqueta brut, hem pogut netejar-ho tot amb les escombres, els recollidors i els pals de fregar!

Aquest tipus de joc ens ajuda a entendre millor el món que ens envolta, afavorint la nostra autonomia i la capacitat de decisió. A través del joc simbòlic també guanyem confiança i autoestima creant cada cop una comunicació més fluida entre nosaltres.

Al llarg del curs anirem descobrint diferents racons de joc simbòlic: el del mercat, el dels metges, el de la perruqueria… cadascun d’ells ens ajuda a fer-nos una miqueta més grans!

Fins aviat famílies!!

Patri

 

Compartir

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Arxius

Segueix-nos a les xarxes

Més novetats Mainada

Blogs

El joc de la descoberta

Hola famílies! Som la classe dels Grocs i Taronges i avui us volem explicar una activitat que vam realitzar fa uns dies. Un matí, després de fer el “Bon dia”,

Llegir més
Blogs

Recomanacions per l’estiu!

El període de vacances escolar pot ser un temps ple d’oportunitats per a l’aprenentatge i el desenvolupament del vostre fill o filla, alhora que gaudiu del descans i d’estar junts

Llegir més