A la classe dels nadons experimentem amb el color blanc i negre

Hola pares i mares de la classe dels Blauets i Turqueses!

Ja fa unes setmanes que hem arrencat el curs i a la nostra classe l’hem començat coneixent el color blanc i el color negre. Aquests dos colors son els que els nadons perceben amb més facilitat degut al contrast que hi ha entre ells. Els ulls dels nadons, al néixer, no han madurat suficientment per percebre tonalitats com els vermell, el groc, el bau, el verd, el violeta… i tenen una capacitat visual limitada.

Realitzar activitats en les que els protagonistes son aquests dos colors aconseguim uns estímuls visuals amb molt contrast i converteixen aquests moments en un recurs molt estimulant pels infants.

Hem realitzat moltes activitats relacionades amb aquests dos colors: manipular objectes de diferents formes i textures, veure imatges a la taula de llums i experimentar amb diferents materials. Una de les activitats amb les que van gaudir més va ser amb l’experimentació  amb espaguetis de color negre i experimentant amb farina de blat de moro de color blanc! No sabeu com van gaudir els vostres fills i filles, és molt bonic observar l’entusiasme i la curiositat que tenen per les coses noves.

També hem tingut el primer contacte amb la pintura. Vam fer el primer mural del curs pintant de color blanc sobre paper negre i manipulant pintura negra sobre paper d’embalar blanc.

Finalment vam celebrar la festa del color blanc i la festa de color negre, ens ho vam passar molt bé!!

Doncs bé famílies, ¿Heu vist lo bé que ens ho passem? Espereu-vos que tot just acabem de començar, ja veureu quines sorpreses us tenim preparades.

 

Alba i Gemma

Compartir

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Arxius

Segueix-nos a les xarxes

Més novetats Mainada

Blogs

El joc de la descoberta

Hola famílies! Som la classe dels Grocs i Taronges i avui us volem explicar una activitat que vam realitzar fa uns dies. Un matí, després de fer el “Bon dia”,

Llegir més
Blogs

Recomanacions per l’estiu!

El període de vacances escolar pot ser un temps ple d’oportunitats per a l’aprenentatge i el desenvolupament del vostre fill o filla, alhora que gaudiu del descans i d’estar junts

Llegir més