A la classe dels liles treballem el conte d’en Patufet

Hola famílies, benvinguts a la primera publicació de la classe dels Liles d’aquest curs!

La Unitat d’Indagació que estem realitzant aquest curs es titula “Emociona’t amb els contes”. Al llarg dels propers mesos anirem aprenent sobre les emocions: a posar-los-hi nom i a saber-les identificar… i ho farem  a partir del què senten els protagonistes d’uns quants contes.

Estem molt contents d’explicar-vos què hem fet durant aquestes últimes setmanes que, com ja sabeu, hem conegut el conte del Patufet.

A través de les activitats proposades i de les rutines de pensament, hem anat descobrint el que succeeix al conte, per tal d’empatitzar amb el Patufet i les seves emocions: l’alegria i la por especialment.

Primer, vam recrear la paradeta del mercat i ens va agradar molt passar una bona estona comprant. Més tard, vam experimentar amb el safrà i amb el paper de cel·lofana de color vermell vam elaborar-ne una paperina.

També, hem tingut l’oportunitat d’experimentar amb diferents tipus de cols, la verda i la llombarda, i ens hi vam amagar a sota, tal com ho va fer el Patufet al conte. No ens podem oblidar de la foscor, de com es va sentir el pobre Patufet un cop estava dins de la panxa del bou… Ai, quina por!!!!

Però si hagués d’escollir, una de les activitats que va agradar més als nens i nenes de la classe dels Liles va ser l’elaboració dels nostre propi pa! Ens va quedar boníssim!!

Esperem que us hagi agradat aquest petit recull de fotografies, fins ben aviat!

Mireia Álvarez

Compartir

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Arxius

Segueix-nos a les xarxes

Més novetats Mainada

Blogs

El joc de la descoberta

Hola famílies! Som la classe dels Grocs i Taronges i avui us volem explicar una activitat que vam realitzar fa uns dies. Un matí, després de fer el “Bon dia”,

Llegir més
Blogs

Recomanacions per l’estiu!

El període de vacances escolar pot ser un temps ple d’oportunitats per a l’aprenentatge i el desenvolupament del vostre fill o filla, alhora que gaudiu del descans i d’estar junts

Llegir més