A la classe dels Blauets descobrim el color negre!

Hola pares i mares de la classe del Blauets!

Ja fa unes setmanes que hem arrencat el nou trimestre i a la nostra classe l’hem començat coneixent el color negre ja que és un dels colors que perceben millor els infants en edats tant primerenques.

Per tal de familiaritzar-nos amb ell, hem estat manipulant diferents materials d’aquest color  a través de diferents experimentacions: descobrint i manipulant objectes de diferents formes i textures de color negre, observant imatges amb diferents siluetes negres a la taula de llum, manipular paper higiènic de color negre i manipulant espaguetis cuits de color negre!

Una de les activitats amb les que vam gaudir més va ser amb l’experimentació amb espaguetis de color negre. No sabeu com van gaudir els vostres fills i filles! És molt bonic observar l’entusiasme i la curiositat que tenen per les coses noves i l’entorn que els envolta.

Doncs bé famílies, heu vist què be ens ho passem? Seguim construint i aprenent tots junts!

Nàdia i Gemma

Compartir

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Arxius

Segueix-nos a les xarxes

Més novetats Mainada

Blogs

El joc de la descoberta

Hola famílies! Som la classe dels Grocs i Taronges i avui us volem explicar una activitat que vam realitzar fa uns dies. Un matí, després de fer el “Bon dia”,

Llegir més
Blogs

Recomanacions per l’estiu!

El període de vacances escolar pot ser un temps ple d’oportunitats per a l’aprenentatge i el desenvolupament del vostre fill o filla, alhora que gaudiu del descans i d’estar junts

Llegir més